Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2015 με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης εκδηλώσεων σε αθλητικές ομάδες, αθλητικούς φορείς, ακαδημαϊκά ιδρύματα κ.α. Η πολυετής μας πείρα και η ανάμειξή μας σε θέματα διοργάνωσης και ασφάλειας αθλητικών εκδηλώσεων.


Η συνεχής συμμετοχή μας σε διοργανώσεις όλων των επιπέδων και οι τεχνικές γνώσεις που αποκτήσαμε από σεμινάρια και συνέδρια τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου, μας καθιστούν μια αξιόλογη δύναμη στον χώρο.


Ο Γιώργος Γιαπανάς γεννήθηκε το 1975 στη Νέα Υόρκη (ΗΠΑ). Σπούδασε λογιστική και είναι κάτοχος επαγγελματικού τίτλου, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση (MA Management) από πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου και υποψήφιος διδάκτωρ Αθλητικής Διοίκησης στο Πανεπστήμιο Λευκωσίας. Επιπλέον κατέχει πιστοποιητικό στη Διοίκηση Ποδοσφαίρου (Football Management) και δίπλωμα στην Διοίκηση Ασφάλειας (Security Management).


Από το 2000 εργάζεται στο Γυμναστικό Σύλλογο “Τα Παγκύπρια” - Στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία, ως Οικονομικός Διευθυντής, κατέχοντας παράλληλα και τη θέση του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Ασφάλειας. Διετέλεσε Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Σκουός (2010 - 2015). Είναι πιστοποιημένος υπεύθυνος ασφαλείας και εγκεκριμένος εκπαιδευτής επιτηρητών από την UEFA και την Επιτροπή Επιτηρητών.


Από το 2014 διδάσκει Διοίκηση (Management), και Διαχείριση Ασφάλειας Αθλητικών Εγκαταστάσεων (Sports Grounds Safety Management) στο Kολλέγιο Global στη Λευκωσία και Διοίκηση (Management) στο University of Roehampton. Παράλληλα είναι υπεύθυνος του προγράμματος BA Security Management στο Κολλέγιο Global.

Το 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με θέμα τη Διαχείριση Ασφάλειας Αθλητικών Εγκαταστάσεων, το πρώτο βιβλίο του είδους του στην Κύπρο, το οποίο βασίζεται στις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία και τις οδηγίες και τους κανονισμούς της FIFA και της UEFA για τη ασφαλή διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων.


Έχει συμμετάσχει σε αρκετά τοπικά και διεθνή συνέδρια παρουσιάζοντας θέματα αθλητικής διοίκησης και έχει αρθρογραφίσει σχετικά με τη διαχείριση ασφάλειας σε αθλητικούς χώρους. Συμμετέχει σε διάφορα προγράμματα, επιτροπές και ομάδες συζήτησης σχετικά με τη βία στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.


Γιώργος Γιαπανάς Διευθύνων Σύμβουλος